Ruusukuva - Valokuvauspalvelut Keravalla

 

Ruusukuva tarjoaa kattavat kuvapalvelut. Meillä voit teettää perinteiset valokuvat, niin filmiltä, kuin digikuvistakin. Kuvat myös negatiivista, 6x6 kinonegatiivista, diakuvista. Skannaamme myös valokuvia, joten melkein mistä vain on mahdollista tehdä uudet ja kauniit kuvat. Valokuvat ja suurennokset haluamaasi kuvakokoon, aina julisteeksi asti.

 

Passikuvavaatimukset täyttävät passikuvat nopeasti mukaan

 

VÄRILLISET PASSIKUVAT 20,- EUROA

Kuvat saat heti mukaasi, ilman ajanvarausta! Passikuvien otto sujuu meillä ilman ajanvarausta, helposti ja nopeasti. Meiltä saat uusimmat vaatimukset täyttävät passikuvat heti mukaasi. Meiltä myös sähköiset kuvat passia varten.

 

Valokuvia - Hääkuvaus, Ylioppilaskuvat, Ristiäiset, Rippikuvat, Muotokuvat, Lapsikuvaus...

 

Valokuvaus - hääkuvaus Valokuvaus - yo-kuvat / ylioppilaskuvaus Valokuvaus - lapsikuvat / lapsikuvaus

- Hääkuvausta jo vuosien ammattitaidolla. Hääkuvaus onnistuu omalla studiolla, kirkossa tai ulkotiloissa. Soita ja kysy lisää!

- Ylioppilaskuvat (YO-kuvat) ja valmistujaiskuvat.

- Muotokuvat, perhekuvat, lapsikuvat, lemmikkikuvat...

- Rippikuvat, Rippikuvaus

Kaikki ylläolevat kuvaukset sisältävät koevedoksia (väh. 24kpl kuvauksen pituuden mukaan). Tutustu reippaan kokoisiin koevedoksiin rauhassa kotona, ja valitse mieleisesi. Koevedokset ovat raakavedoksia, eli koevedoksia katsellessa on hyvä keskittyä lähinnä vain ilmeisiin ja asentoihin. Tilatut kuvat käydään läpi huolellisesti käsityönä. Koevedokset on normaalisti noudettavissa noin kahden viikon kuluttua kuvauksesta.

Kuvaukset sisältävät myös valmiita kuvia kansiossa. Kuvien määrä vaihtelee valitun kuvauksen mukaan. Tule käymään tai soita ja kysy lisää! Yhdessä saamme juuri sinulle sopivat kuvat.

Lisätilauksia ei ole koskaan liian myöhäistä tehdä, vaan alkuperäisiä kuvia säilytetään arkistoissamme. Myös Riitta Ruusun (Hyrylän/Tuusulan Ruusukuva) ottamista kuvista on mahdollista tehdä lisätilauksia.

Valokuvia - Muut kuvaukset...

 

- Hautajaiset - Hautajaiskuvat asiakkaan toiveiden mukaisesti.

- Kotikuvaus

 

Kuvankäsittelyä -  Vanhat valokuvat ja digikuvat

 

Meillä saat esimerkiksi vanhojen valokuviesi värit, naarmut, repeämät ja muut virheet kätevästi korjattua (retusointi, restaurointi). Myös kuvien rajaukset ja suurennokset. Vanhoista kuvista saat meillä teetettyä uudet kuvat helposti. Kuvat saat tarvittaessa myös digitaalisessa muodossa mukaasi (esim. CD-levyllä tai USB-muistitikulla). Voit myös toimittaa valmiiksi skannatut-kuvat meille, ja me teetämme niistä taas uudet kuvat.

Myös digikuvien käsittely, muokkaus ja mahdolliset korjaukset. Kuvat voi toimittaa esim. sähköpostilla, CD/DVD-levyllä, muistikortilla tai USB-tikulla...

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Tuotekuvat

 

Tarvitsetko tuotekuvia nettisivuille, lehtiin, esitteisiin, tai muuhun mediaan? Omalla studiollamme onnistuvat näppärästi myös tuotekuvien ottaminen.

 

Canvas-taulut omista valokuvistasi

 

Teetä upeat canvas-taulut omista valokuvistasi. Käyttämällä omia valokuvia Canvas-tauluissa, saat juuri sinun sisustukseesi sopivat kauniit ja yksilölliset taulut. Eri koko vaihtoehtoja. Canvas-taulu omasta valokuvasta on myös hyvä lahjaidea!

 

Kiitoskortit, Kehykset, filmit, valokuva-albumit ja tarvikkeet

 

Liikkeestämme löydät valokuvillesi sopivat kiitoskortit, kehykset, ja valokuva-albumit, sekä valokuvaukseen liittyvät tarvikkeet. Tule käymään ja tutustu valikoimaamme.

 

 


 

Kaipaatko tarkempaa tietoa palveluistamme tai hinnoistamme?

Ota yhteyttä!